150716: JELAJAH 1B1K @SMK ABDUL JALIL, HULU LANGAT


15 Julai 2016; Hulu Langat

Jelajah Pameran Pendidikan dan Kemahiran 1B1K-MBM "BELIA MAHIR SELANGOR" telah berjaya di adakan di SMK Abdul jalil, Hulu Langat pada 15 Julai 2016. 
Program telah disempurnakan perasmiannya oleh Yang Berbahagia Dato' Haji Markiman bin Haji Kobiran Timbalan, Ketua Bahagian UMNO Hulu Langat...
Turut hadir Puan Sofia Nor, Pengetua SMK Abd Jalill, Puan Sora (PK HEM), Puan Amy Fadillah, Pengerusi MBD Hulu Langat) dan Sdr. Sherhan (Exco MBM) serta barisan pimpinan MBD Hulu Langat dan guru-guru.
Diantara pengisian program selain dari pameran ialah Bicara Tokoh yang di sampaikan oleh Sdr. Aizad Juraimi, Tokoh Belia Negeri Selangor 2016, Seramai 550 orang pelajar Tingkatan 4 & 5 hadir mendengar dengan penuh teruja perkongsian pengalaman dari tokoh berkenaan.
Sebanyak 17 institusi latihan kemahiran awam dan swasta terlibat dalam jelajah kali ini.

SEKRETARIAT 1B1K-MBMShare this article :

+ ulasan + 1 ulasan

22 Oktober 2017 3:27 PG

Halo,
Apakah Anda mencari pinjaman? Anda memerlukan Pinjaman Usaha, Pinjaman Pribadi, Pinjaman Perumahan, Atau apakah Anda menolak pinjaman bank atau lembaga keuangan untuk satu atau lebih alasan? Kamu disini Perusahaan pinjaman Eva Molska kami terbatas untuk memberikan pinjaman kepada perusahaan dan individu dengan tingkat bunga rendah dan terjangkau sebesar 2%. Silahkan hubungi kami melalui e-mail hari ini via evamolska12@gmail.com

Catat Ulasan

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.

 
Copyright © 2013. Belia Mahir - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger