30032016: JELAJAH 1B1K @SMK JENGKA PUSAT30 Mac 2016
SMK Jengka Pusat, Pahang 

Jelajah Pameran Pendidikan dan Kemahiran 1B1K-MBM bagi peringkat Negeri Pahang telah berakhir di lokasi SMK Jengka Pusat. Seramai hampir 400 orang belia sekolah ini yang berusia 15-18 tahun berpeluang menyaksikan peluang-peluang lanjutan pendidikan khususnya dalam bidang kemahiran TVET yang kini semakin popular danmendapat tempat di kalangan generasi muda.

Perasmian telah disempurnakan oleh Ustaz Hasman Abd KArim, Guru Penolong Kanan (HEM). Turut hadir sama ialah Saudara Khairul Amin Osman, Presiden Majlis Belia Negeri Pahang (MBNP), Saudara Zafril bin Nasir (Exco MBNP), Saudara Ridzuan bin Mat Amin ( Timb. Pengerusi MDB Maran), Saudara Faizal Muhammad (EXCO MBD Maran) dan Saudari Feeznaelia Binti Abd Rahman (EXCO MDB Maran)

Sebanyak 10 buah institusi latihan kemahiran awam dan swasta menyertainya. Sebelum ini, jelajah turut singgah di SMK Maran dan SMK Desa Jaya.
Share this article :

+ ulasan + 1 ulasan

29 Mei 2016 1:43 PG

Saya Ibu Queen Daniel, A pemberi pinjaman uang, saya meminjamkan uang kepada indaividu atau perusahaan yang ingin mendirikan sebuah bisnis yang menguntungkan, yang menjadi periode utang lama dan ingin membayar. Kami memberikan segala jenis pinjaman Anda dapat pernah memikirkan, Kami adalah ke kedua pinjaman pribadi dan Pemerintah, dengan tingkat suku bunga kredit yang terjangkau sangat. Hubungi kami sekarang dengan alamat email panas kami: (queendanielloanfirm@gmail.com) Kebahagiaan Anda adalah perhatian kami.

Catat Ulasan

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.

 
Copyright © 2013. Belia Mahir - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger