MBM HANTAR 360 BELIA SOKONG MATEPM 2014Majlis Belia Malaysia (MBM) menerusi Sekretariat 1Belia 1Kemahiran (1B1K-MBM) akan terus komited memberikan sokongan kepada kerajaan dalam usaha membangunkan tenaga mahir untuk keperluan industri negara. Soal pengiktirafan juga suatu perkara yang wajar diberikan kepada belia yang cemerlang dalam latihan termasuk yang mengharumkan nama negara.

Untuk itu, MBM akan menghantar seramai 360 orang belia sekitar Lembah Klang bagi menghadiri MAJLIS ANUGERAH TANGAN EMAS PERDANA MENTERI (MATEPM) 2014 yang akan disempurnakan oleh YAB Tan Sri Haji Muhyiddin Hj Mohd Yassin, Timbalan Perdana Menteri Malaysia pada 29 Januari 2015 ini bertempat di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya.

Kesempatan ini, MBM mengucapkan tahniah kepada semua belia yang akan menerima anugerah berkenaan. Ini membuktikan bahawa trasformasi pendidikan teknikal dan vokasional (TEVT) yang kerajaan laksanakan ke arah 2020 mula menampakkan hasil yang memberi impak kepada pembangunan belia.Share this article :

+ ulasan + 1 ulasan

8 Disember 2015 11:08 PTG

Halo, nama saya Laima, saya adalah korban di tangan kreditur penipuan saya telah ditipu 27 juta, karena saya butuh modal besar dari 140 juta, saya hampir mati, tidak ada makanan untuk anak-anak saya, bisnis saya adalah hancur dalam proses saya kehilangan suami saya. Saya dan anak-anak saya tidak tahan lagi .all ini terjadi Januari 2015, tidak sampai saya bertemu seorang teman yang memperkenalkan saya kepada ibu ibu yang baik Alexandra yang akhirnya membantu saya mendapatkan mengamankan pinjaman di perusahaannya, ibu yang baik, saya ingin menggunakan kesempatan ini terima kasih dan Allah terus memberkati Anda, saya juga ingin menggunakan kesempatan ini untuk memberitahu semua orang Indonesia, bahwa ada banyak penipuan di luar sana, jika Anda membutuhkan pinjaman dan kontak pinjaman dijamin ibu yang baik Alexandra melalui email perusahaan. alexandraestherloanltdd@gmail.com
atau alexandraestherfastservice@cash4u.com,
Anda dapat menghubungi saya melalui email ini; laimajelena@gmail.com untuk setiap informasi yang Anda perlu tahu, silakan dia adalah satu-satunya orang yang jujur saya dapat memberitahu Anda.
Terima kasih

Catat Ulasan

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.

 
Copyright © 2013. Belia Mahir - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger