13/04/14: TURUN PADANG-PERKONGSIAN PENGALAMAN @SMK (F) KAHANG TIMUR


Kejayaan tidak diukur apabila seseorang masuk ke universiti atau cemerlang dalam pelajaran. Kejayaan harus di lihat apabila seseorang itu menggunakan bakat dan potensi dirinya untuk manfaat dirinya sendiri dan memberi pula kepada orang lain. Itulah harga kejayaan yang penuh keikhlasan.

Kata-kata azimat dari Saudara Rizan Hassan, Exco MBM mendapat perhatian para pelajar Tingkatan 5 dan 6 di SMK (F) Kahang Timur semasa sesi Perkongsian Pengalaman bersama beliau anjuran Seranta Felda Jabatan Perdana Menteri.

Seramai 200 orang hadir termasuk para pelajar dari UTEM yang turut mengadakan Bakti Siswa di sini.
Share this article :

+ ulasan + 1 ulasan

8 Disember 2015 11:15 PTG

Halo, nama saya Laima, saya adalah korban di tangan kreditur penipuan saya telah ditipu 27 juta, karena saya butuh modal besar dari 140 juta, saya hampir mati, tidak ada makanan untuk anak-anak saya, bisnis saya adalah hancur dalam proses saya kehilangan suami saya. Saya dan anak-anak saya tidak tahan lagi .all ini terjadi Januari 2015, tidak sampai saya bertemu seorang teman yang memperkenalkan saya kepada ibu ibu yang baik Alexandra yang akhirnya membantu saya mendapatkan mengamankan pinjaman di perusahaannya, ibu yang baik, saya ingin menggunakan kesempatan ini terima kasih dan Allah terus memberkati Anda, saya juga ingin menggunakan kesempatan ini untuk memberitahu semua orang Indonesia, bahwa ada banyak penipuan di luar sana, jika Anda membutuhkan pinjaman dan kontak pinjaman dijamin ibu yang baik Alexandra melalui email perusahaan. alexandraestherloanltdd@gmail.com
atau alexandraestherfastservice@cash4u.com,
Anda dapat menghubungi saya melalui email ini; laimajelena@gmail.com untuk setiap informasi yang Anda perlu tahu, silakan dia adalah satu-satunya orang yang jujur saya dapat memberitahu Anda.
Terima kasih

Catat Ulasan

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.

 
Copyright © 2013. Belia Mahir - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger