JADUAL PERGERAKAN BAS MENGHADIRI KARNIVAL & EKSPO KEMAHIRAN KEBANGSAAN (KEKK) 2013


JADUAL PERGERAKAN BAS UNTUK  
MAJLIS BELIA NEGERI (MBN) DAN BADAN GABUNGAN MBM

Assalamualaikum dan Salam 1Belia 1Kemahiran

Majlis Belia Malaysia (MBM) sebagai rakan kerjasama penganjuran KARNIVAL & EKSPO KEMAHIRAN KEBANGSAAN (KEKK) 2013 yang akan di adakan pada 26-30 September 2013 di MAEPS Serdang, Selangor telah diberi peluang untuk membawa para belia di akar umbi menghadiri karnival ini. Bagaimana, kemudahan perkhidmatan pengangkutan bas ini terhad kepada 22 buah bas sahaja.

Berikut adalah Jadual Pergerakan Bas untuk tindakan pihak MBN/Badan Gabungan.MBN/Badan Gabungan yang tersenarai di dalam jadual di minta memberi respon/maklumbalas pengesahan kehadiran sebelum atau pada 10 September 2013. Pohon juga mengirimkan Sebut Harga bas dan emailkan kepada mdrizanhassan@gmail.com

Untuk makluman, surat rasmi tentang perkara ini telah di faks dan diposkan beserta dengan poster karnival ke pejabat masing-masing pada 4 September 2013.

Bagi Badan Gabungan yang tidak tersenarai di dalam jadual tetapi ingin turut serta menghantar ahlinya bolehlah menghubungi SAUDARA RIZAN HASSAN (0137733676) untuk tujuan penambahan perkhidmatan pengangkutan. Bagaimana pun ianya tertakluk kepada kelulusan Jabatan Pembangunan Kemahiran (JPK).

Sekian terima kasih.

Share this article :

Catat Ulasan

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.

 
Copyright © 2013. Belia Mahir - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger